Korpa
 ()

Garderobni omani sa zaliha za samo 2 dana

Mi vršimo isporuku onda kad Vi to tražite. Ako Vam hitno trebaju garderobni ormani, u stanju smo da Vam ih isporučimo  i namestimo za 1-2 dana. Ako Vam još nije gotova svlačionica i Vi  ne biste voleli da Vam ormani stoje po hodnicima ili pod otvorenim  nebom, i onda možete računati na nas, mi Vam ih donosimo kad to Vama najviše odgovara.


3-godišnja garancija za proizvod

Kod nas kupljeni orman, uvek imate gde popraviti. metaloBox za svoje proizvode daje kompletnu trogodišnju garanciju (osim na brave) što znači  da od kupovine pa do eventualnog kvara, u veoma kratkom vremenskom roku  otklanja isti. Takođe, metaloBox priznaje svojim kupcima novonastali kvar,  besplatno izlazi na teren i otklanja isti.


10-dnevna garancija za zamenu

Retko se dešava da ste kupili pogrešan tip ormana od nas, ili da Vam prodavac nije preporučio pravilan tip. Ako se ispostavi u roku od 10 dana od kupovine da ste kupili neadekvatan tip ormarića, imate priliku da ih zamenite.


Večita garancija na otkup

Garantujemo da gardedobni ormani kupljeni kod nas nikada ne gube vrednost. Na Vaš zahtev možemo ih otkupiti od Vas. Naravno, cena otkupa zavisi od zatečenog stanja ormana.


Otkup korištenih ormana

U metaloBox-u imate mogućnost da jednostavno i po povoljnim ulsovima zameniti korišctene ormane. Besplatno vršimo procenu stanja Vaših korištenih garderobnih ormana i dajemo Vam ponudu koju sigurno nećete odbiti. Stare ormane ćemo odneti, a nove dobijate montirane po principu ključ u ruke.


Servis i garancija na delove

Kod nas se ne može desiti da ste, u slučaju nedostatka nekog dela ormana (kao na primer, brava ili neki drugi pomoćni deo koji upotpunjuje orman), u nemogućnosti da koristite isti! Ukoliko kupite orman od nas, metaloBox Vam garantuje mogućnost potraživanja rezervnih delova u narednih 5 godina. Retki izuzetci su ukoliko dođe do nestanka zalihe rezervnih delova koje su bile rezervisane za proizvode koje su tokom godina usavršavani.


Ključ u ruke

Ne samo da isporučujemo vaše ormane, već ih i instaliramo. Naši stručnjaci, pored toga što kontrolišu brave, podešavaju vrata i ormane, čak i uklone materijale za pakovanje koji više nije potreban. Nemate drugih obaveza nego da preuzmete ključeve i uživate u krajnjem rezultatu.


Garderobni orman u zakup

Nekada je potrebno obezbediti veći broj garderobnih ormana za trenutne potrebe, međutim kasnije Vam stoje prazni? Stalno imate problema sa pitanjem garderobnih ormana? Da kupite ili ne?Danas nije isplativo kupovati garderobni orman, pogotovo ako niste sigurni da ćete ga dugo koristiti. Mnogo naših partnera koristi uslugu metaloBox zakupa (u velikom broju slučajeva samo kao dopunu uz već postojeće ormane).